Support Corsendonk

Corsendonk 5a
2360 Oud-Turnhout

+32 14 42 03 00
info@supportcorsendonk.be
http://www.supportcorsendonk.be
Contacteer

Faciliteiten

3 km tot autosnelweg

Parkeergelegenheid in nabije omgeving

Tuin

Ligging in het groen

Beschrijving

Fun – Teambuilding – Coaching

Onze organisatie richt zich zowel naar bedrijven als naar particulieren en verenigingen.

Support beschikt over een eigen terrein te Priorij Corsendonk maar werkt ook op verplaatsing in heel de Benelux.

Support is een creatief bureau wat zijn eigen producten bedenkt, maakt en brengt. Je kan onze programma’s boeken als pure fun of als teambuilding met of zonder reflectiemomenten. Verder zijn een aantal van onze concepten of oefeningen perfect inzetbaar in coaching programma’s.

De focus ligt vooral op het samen bezig zijn en communiceren maar wordt vaak ook uitgebreid/verlegd naar vertrouwen, leiding geven of omgaan met verandering.

Ons aanbod is zeer divers waardoor we heel het jaar actief zijn. Zowel binnen als buiten, voor 10 of voor 1000 personen. De meeste concepten zijn in tijd aanpasbaar waardoor we perfect kunnen inspelen op uw wensen.

Onze laatste nieuwigheden zijn:

  • De geheime kamers. Een verschil met de standaard escaperooms is dat er per kamer tot 10 personen tegelijkertijd in kunnen. De focus ligt eerder op dingen doen en alles samenbrengen om het geheim te ontcijferen dan vele sloten kraken. Daarnaast is er ook een unieke inbreekkamer die toch wel een aparte totaal-beleving is.

  • The Reality Experience is een technisch zeer vernuft concept wat zowel wordt ingezet als funprogramma maar zeker ook als teambuilding of als oefening tijdens een coachingprogramma. Kan overal, meeste programma’s duren 3 tot 4 uur.

Support ontwikkelt ook concepten voor andere organisaties en locaties.