Sint-Jozefhoeve

Belgenlaan 20
2490 Balen

+32 11 39 33 81
info@sintjozefhoeve.be
http://www.sintjozefhoeve.be
Contacteer

Voorzieningen

Er zijn 1 vergaderzalen aanwezig.

Type Capaciteit
Theater 40
U-vorm 20

Faciliteiten

25 km tot autosnelweg

Eigen parking voorzien

Draadloos internet

Tuin

Diner mogelijk

Ligging in het groen

Beschrijving

De Sint-Jozefhoeve in Balen presenteert een uniek en origineel teambuildingsarrangement op een actieve boerderij.
Ze brengen een volledig origineel ontwikkeld concept, uniek in zijn soort, waarbij de plattelandsbeleving centraal staat. Van teambuilding voor bedrijven en verenigingen van 10 tot 120 personen. Tot teamcoaching voor management teams en organisaties, waarbij ze gaan voor duurzame en geavanceerde teamontwikkeling.

Vergaderen en/of dineren kan op verschillende locaties, ook buiten in het boerenlandschap.

TEAMBUILDING
't Pure wei-gevoel is een grappig, actief en competitief spel dat in teams gespeeld wordt en waarbij verschillende opdrachten tot een goed einde moeten gebracht worden. Afhankelijk van de opdracht spelen andere bekwaamheden een grotere of kleinere rol: tactiek, kracht, durf, inzicht, behendigheid en teamwork.
Geschikt voor verschillende doelgroepen: jong of oud, man of vrouw, sportief of minder sportief.
Sint-Jozefhoeve garandeert u 't pure ‘wij’- en ‘wei’-gevoel.

TEAMCOACHING

Boost your true nature is een nieuw ontwikkeld concept dat sinds 2016 actief draait. Ze gaan aan de slag met de drijfveren van de verschillende collega’s die in kaart worden gebracht aan de hand van een kleurenprofiel. Tijdens een halve dag theorie leren de collega’s elkaars profielen en hun gezamenlijk teamprofiel beter kennen. Deze kennis maken we bespreekbaar in de groep, er zijn goede noch foute profielen. En dan ontvouwt zich de buitenlucht van de boerderij en de weiden. De originele teamactiviteiten zijn perfect om ieders profiel te tonen en te toetsen in de praktijk. Actie ondernemen gecombineerd met dialoog en reflectie, daar groeien teams van.


Op Sint-Jozefhoeve doen ze graag aan maatwerk, de arrangementen worden volledig uitgewerkt naar de wensen van de klant. Een combinatie met een origineel avondfeest met aansluitend een overnachting in de buurt is één voorbeeld van hun succesvolle formules.