Ecco La Luna

Vluchtenboerstraat 27A
9890 Gavere

+32 477 26 34 93
team@eccolaluna.be
http://www.eccolaluna.be
Contacteer

Faciliteiten

0 m tot autosnelweg

Parkeergelegenheid in nabije omgeving

Ligging in het groen

Beschrijving

Creatief, speels en soms heel eenvoudig. Of het nu een teambuilding, seminarie of incentive is voor uw bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven!

Teamspirit, vertrouwen, samenwerking, doorzettingsvermogen, snelheid, behendigheid, tactisch doorzicht, ervaringsleren, ... Van pure fun tot vorming, het komt allemaal aan bod en dat al voor teams van- af twee personen.

Kies voor een sprankelend programma op maat of voor een toffe standaardformule. Het aanbod is enorm je kan kiezen o.a. een thematische stadsspel Het Mysterie van het klavertje vier in Turnhout, tochten met 2 pktjes, tandemfietsen, E-bikes of vespa's doorheen de Kempen , een Magische teambuilding met kaarten, ...uit een domino of bamboe experience, boerderijspelen, start to drone, virtual reality, mobiele escape box, beyond limits, corporate song, indoor hotel games, interactieve quiz, kookteambuildings, etc

Iedere formule is een toffe mix van originele, creatieve en intellectuele uitdagingen al dan niet overgoten met een culinair sausje.