De Schootsehoeve

Schootseweg 57
2381 Ravels

+32 14 74 33 00
info@deschootsehoeve.be
www.deschootsehoeve.be
Contacteer

Voorzieningen

Er zijn 1 vergaderzalen aanwezig.

Type Capaciteit
Theater 25
U-vorm 16

Faciliteiten

5 km tot autosnelweg

Parkeergelegenheid in nabije omgeving

Draadloos internet

Tuin

Diner mogelijk

Ligging in het groen

Beschrijving

IN EEN HAASTIGE WERELD IS BELEVEN EN GENIETEN BELANGRIJKER DAN OOIT

De Schootsehoeve, een stijlvolle en gezellige hoeve middenin een landelijke omgeving, te Weelde. De plek bij uitstek om creatief te denken in alle rust. Bedrijven, organisaties die productief willen vergaderen of brainstormen, welkom. Een board meeting, een lancering van een nieuw idee of product, een bedrijfs-event, daar is de Schootsehoeve uitstekend voor geschikt.

Onze sfeervolle locatie met veel natuurlijk daglicht biedt comfort, luxe, alle nodige accesoires om te vergaderen, brainstormen of gewoon gezellig samen te zijn. De huiselijke gezelligheid en gastvrijheid zijn onze troeven. Kortom een plek die energie geeft. In onze ‘stal van Rebecca’, de meetingroom, kunnen zowel kleine (4 pers.) als grotere groepen vergaderingen (tot 20 pers.) Maar mits uitbereiding zijn ook grotere events mogelijk van 70 tot 250 personen .

Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent.  De Schootsehoeve is een locatie die dit graag mogelijk maakt.  Ons doel is om na effectieve meetings ook ontspanning toe te voegen na jullie vergadering. Eindig  met een borrel op het terras en geniet van het schitterend uitzicht of maak een wandeling tussen onze paarden.

De Schootsehoeve biedt ook de mogelijkheid om meetings te koppelen aan actieve incentives. Je kan er opleidingen en trainingen geven en dit koppelen aan overnachting indien dit meer  dan 1 dag duurt. We hebben 4 ruime, luxueuze kamers ter beschikking.

Wil je het gevoel van echte stilte en rust, ervaren, kies dan voor De Schootsehoeve. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw evenementen.

Beleven en genieten staan bij ons centraal,

 

Tot snel,

Luc en Linda