Corsendonk Viane

Korte Vianenstraat 2
2300 Turnhout

+32 14 88 96 00
info.viane@corsendonkhotels.com
http://www.corsendonkhotels.com
Contacteer

Voorzieningen

Er zijn 5 vergaderzalen aanwezig.

Type Capaciteit
Theater 180
U-vorm 50

Faciliteiten

3 km tot autosnelweg

Eigen parking voorzien

Draadloos internet

Diner mogelijk

Ligging in de stad

Beschrijving

Corsendonk Viane is een stadshotel in het centrum van Turnhout, het bruisende hart van de Kempen. Dankzij haar centrale ligging tussen Turnhout, Antwerpen en Eindhoven is Corsendonk Viane de perfecte uitvalsbasis voor al uw bedrijfsevenementen of zakelijke overnachtingen. Dankzij de ruime, kosteloze parking en de aanwezigheid van het treinstation van Turnhout dat zich bovendien op wandelafstand van het hotel bevindt, geraakt iedereen vlot en efficiënt tot zijn/haar bestemming!

De lobby, ontbijtruimte en deel van de kamers werden onlangs volledig vernieuwd en heringericht in een elegante en eigentijdse designstijl. Het hotel beschikt over 4 polyvalente vergaderzalen waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. De combinatie van de verschillende zalen zorgt ervoor dat we een geschikte faciliteit bieden voor groepen tot 180 personen. 

Kortom, de hippe inrichting in combinatie met een veelvoud aan vergaderzalen en de uitstekende ligging van het hotel zorgen ervoor dat Corsendonk Viane de perfecte uitvalsbasis is voor al uw business aangelegenheden.