Corsendonk De Linde

Kasteelstraat 67
2470 Retie

+32 14 38 99 80
info.delinde@corsendonkhotels.com
http://www.corsendonkhotels.com
Contacteer

Voorzieningen

Er zijn 14 vergaderzalen aanwezig.

Type Capaciteit
Theater 500
U-vorm 400

Faciliteiten

3 km tot autosnelweg

Parkeergelegenheid in nabije omgeving

Draadloos internet

Diner mogelijk

Ligging in het groen

Beschrijving

Corsendonk De Linde is gelegen in Retie, een groene gemeente in het oosten van de Kempen. Centraal gelegen tussen Turnhout, Antwerpen en Eindhoven. Dankzij deze goede ligging in de korte nabijheid van E34 & E313, kunnen u en uw deelnemers snel en efficiënt de locatie bereiken.

We beschikken over 14 moduleerbare vergaderzalen die uiterst geschikt zijn voor zowel kleine groepen als grote groepen tot 1000 personen. Ook onze ruime parking zorgt voor de nodige tijdwinst en een vlot onthaal.

Naast de vergaderzalen biedt Corsendonk De Linde ook de garantie voor geslaagde maaltijden. U heeft de keuze uit een uitgebreide broodjeslunch, een viergangenbuffet (lunch of diner) of zelfs een 3 tot 5-gangenmenu. Wij houden ook steeds rekening met dieetwensen, allergieën en vegetariërs waardoor elke gast zich onmiddellijk thuis voelt. De koffiepauzes zullen ervoor zorgen dat iedereen even kan ontspannen om dan weer ten volle aan de slag te kunnen.

U geniet van gratis Wi-Fi in het hele gebouw zodat uw deelnemers toch bereikbaar en up to date blijven. Indien u dit wenst kan er ook een overnachting aan uw bezoek gekoppeld worden om zo het comfort te verhogen. Onze gerenoveerde kamers zullen ervoor zorgen dat iedereen van een welverdiende nachtrust kan genieten.

Kortom, Corsendonk De Linde staat garant voor een succesvol evenement waar iedereen met een tevreden blik naar zal terug kijken!