Bobbejaanland

Olensteenweg 45
2460 Kasterlee

+32 14 55 78 11
info@bobbejaanland.be
http://www.bobbejaanland.be
Contacteer

Faciliteiten

10 km tot autosnelweg

Eigen parking voorzien

Beschrijving

Wil je je medewerkers en familieleden trakteren op een unieke belevenis en onvergetelijke momenten?

Bobbejaanland heeft alles om bedrijven en organisaties, groot en klein, een plezante dag uit te bezorgen. 

Return on fun en business gegarandeerd!

Samen met een ervaren partner ontwikkelen we naast business-en funarrangementen ook opwindende thema-teambuildings.

Laat je overtuigen door onze b2b-troeven.

In Bobbejaanland gaan we voluit voor plezier en ontspanning. 

Elk bedrijfsevent is maatwerk.  We bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en stellen een kant-en-klaar pakket samen dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en raak je niet uitgekeken in twee coole virtual reality rides.

Kom je voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van 100 km/u. Over een wervelwind gesproken.

 

Nog niet genoeg gehad? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay!

Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd. Of ga een hapje eten in het volledig vernieuwde restaurant The Lake House met zicht op het water en vlakbij de speeltuin. In Cowboy Town waan je je in het Wilde Westen en kan je even op adem komen op een terras.

Daarna klaar voor meer avontuur en mysterie? Dan kies je resoluut voor onze virtual reality coasters. Op Mount Mara bedwing je de vlammenzee van een vulkaan en in de Dreamcatcher ga je de boze geesten zelf te lijf! Hopelijk durf je nog slapen ’s nachts…!

Kom Bobbejaanland opnieuw ontdekken in’t echt en in VR!

Contacteer ons en we stellen met veel plezier en in overleg met jou een arrangement samen dat perfect bij je past!

100% fun, 0% stress.

 

Bel 014 55 78 11 of mail info@b2bobbejaanland.be voor een afspraak en we komen onze eventservice graag aan je voorstellen.