Topfilms @Drive-In Movies

Op zoek naar een leuke activiteit met collega’s? Filmliefhebber? Wat denkt u van business meets pleasure met een topfilm? Voor de twintigste editie van de Utopolis Drive-In Movies slaan ook deze zomer Utopolis en Bobbejaanland de handen in elkaar. De Drive-In-Movies zijn terug met het grootste openluchtfestival van Vlaanderen. 

Combineer je meeting, event of teambuilding met een topfilm tijdens de zomermaanden. Het succesvolle concept van de Drive-In Movies biedt de mogelijkheid om een originele twist te geven aan uw zakenevent. En wees maar zeker dat iedereen zal genieten van een portie welverdiende ontspanning na een drukke werkdag!

Ga voor op en top beleving: zo wordt Bobbejaanland twee maanden lang omgetoverd tot een festivalweide met een strand, jacuzzi’s en attracties. De Drive-In Movies zijn dus veel meer dan blockbusters en film alleen. En de filmliefhebbers? Die kunnen zich alvast verwachten aan filmtoppers als Ghostbusters 3, The BGF, The Secret Life of Pets, Jason Bourne en nog veel meer!

Lees alle info over de zomerse Drive-In Movies.

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Kasterlee
+32 14 55 78 11
info@bobbejaanland.be
http://www.bobbejaanland.be

Utopolis Bioscopen
Graatakker 99
2300 Turnhout
+32 14 43 03 54
bedrijven@utopolis.com
http://www.utopolis.biz


​​