KVC Westerlo- 't Kuipje

De Merodedreef 189
2260 Westerlo

+32 14 54 52 88
gunther.peeters@kvcwesterlo.be
http://www.kvcwesterlo.be
Contacteer

Voorzieningen

Er zijn 4 vergaderzalen aanwezig.

Type Capaciteit
Theater 220

Faciliteiten

4 km tot autosnelweg

Eigen parking voorzien

Draadloos internet

Diner mogelijk

Ligging in het groen

Beschrijving

De verschillende polyvalente zalen van voetbalstadion ’t Kuipje, de thuisbasis van KVC Westerlo, vormen de ideale locatie voor al uw feesten, fuiven en evenementen, van een receptie over een bedrijfsfeest, productlancering of seminarie tot trouwfeesten of exposities.

Nieuw voor 2018 is de KVC Westerlo Players Lounge by Rentalounge, een uiterst gezellige en trendy lounge voor maximum 120 personen. Deze zaal leent zich ook perfect voor kleinere groepen die toch gebruik willen maken van het unieke kader in dit voetbalstadion. In elke zaal heeft u immers een schitterend zicht op de mooie grasmat. Of u nu wel of niet van voetbal houdt uw klanten, personeel en relaties zullen u sowieso dankbaar zijn voor de inkijk bij de nummer 1 voetbalclub in de Kempen!

En waarom tijdens uw evenement ook geen gebruik maken van de LED Boarding die zich uitstrekt over de volledige lengte van het veld? Uw boodschap zal alvast zeker zijn doel niet missen op deze manier, scoren gegarandeerd!

Tijdens het voetbalseizoen kunnen we, mits tijdige afspraken hierover, ook steeds een meet & greet voorzien met spelers, trainersstaf en/of bestuur. Zeg nu zelf, waar gaat u dit nog vinden? Neem snel contact met ons op en wij zorgen er mee voor dat uw feest een onvergetelijke ervaring zal worden!