Domein De Vesten

Kanaalweg 6
2430 Laakdal

+32 14 86 78 49
info@devesten.be
http://www.devesten.be
Contacteer

Voorzieningen

Er zijn 11 vergaderzalen aanwezig.

Type Capaciteit
Theater 550
U-vorm 250

Faciliteiten

500 m tot autosnelweg

Parkeergelegenheid in nabije omgeving

Draadloos internet

Tuin

Diner mogelijk

Ligging in het groen

Beschrijving

De Vesten is dé referentie in de Kempen voor het organiseren van evenementen en meetings in een stijlvolle setting. Van een spetterend bedrijfsfeest en een professioneel seminarie tot vergaderingen in alle comfort: het domein en de 14 bijbehorende zalen lenen zich voor de meest uiteenlopende events. Rustig netwerken in de foyer, stijlvol dineren in de vip-corner of uit de bol gaan in de riante feestzaal? Onze planner stelt voor jou een topevent op maat samen.

Vergader in alle rust in de lichtrijke en multifunctionele ruimtes, steeds voorzien van alle laatste technologie voor presentaties. Een uitstekende traiteurdienst werkt zinnenstrelende culinaire formules voor je uit, zodat elke pauze een feest wordt. Bij mooi weer kan je zelfs in de tuin of op het terras gaan brainstormen. 1001 mogelijkheden terwijl je de krijtlijnen van je bedrijf uittekent. Altijd tot in de puntjes georganiseerd, en piekfijn in orde.

Je vindt ons vlakbij de afrit Geel-Oost van de E313 Antwerpen-Luik. Een toplocatie met een ruime parking: ook daarom kiezen steeds meer bedrijven voor het comfort van De Vesten. Tot binnenkort!