Cuisine Catering

Parklaan 22 bus 14
2300 Turnhout

info@cuisinecatering.be
http://www.cuisinecatering.be
Contacteer

Faciliteiten

Eigen parking voorzien

Draadloos internet

Tuin

Diner mogelijk

Ligging in de stad

Beschrijving

Op zoek naar een verzorgde catering en topbediening voor uw bedrijfsevent, seminarie, huwelijks- of verjaardagsfeest? Met Cuisine Catering haalt u een enthousiaste, ambitieuze en zeer creatieve dynamiek in huis.

Wat uw wensen en noden ook zijn, het topteam van Bram Gers zorgt voor unieke gerechten die passen binnen ieder concept. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe picknick of een gastronomisch buffet geïnspireerd op Asian streetfood? Geen vaste menukaart, wij werken voor u een voorstel op maat uit.

Cuisine Catering beschikt over een creatief en professioneel team van chefs, maîtres en kelners. Zij verzorgen met plezier de catering van uw privé- of bedrijfsevent en dit van 5 tot 800 personen. De perfecte combinatie van een vlotte en vriendelijke bediening én smakelijke en verfijnde gerechten met dagverse streekproducten afkomstig van topleveranciers!

 

Cuisine Catering werkt niet met vaste, voorgekauwde cateringformules.

Klant is koning! Zaakvoerder Bram Gers vertrekt steeds van een leeg blad om vervolgens een concept op maat uit te werken. Originaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van topprioriteit. Wij zorgen voor culinaire hoogstandjes om u tegen te zeggen, gecombineerd met een perfecte omkadering, zowel op als naast het bord!