Corsendonks Hof

Corsendonk 2
2360 Oud-Turnhout

+32 14 45 07 51
info@corsendonks-hof.be
http://www.corsendonks-hof.be

Voorzieningen

Er zijn 3 vergaderzalen aanwezig.

Type Capaciteit
Theater 160
U-vorm 100

Faciliteiten

Draadloos internet

Tuin

Diner mogelijk

Ligging in het groen

Beschrijving

Gastheren Erwin Blockx en Marc Willems en hun team heten u hartelijk welkom in brasserie Corsendonks Hof.

De stijlvolle brasserie opende haar deuren in 1983 en breidde al snel uit met verschillende prachtige feestzalen. De naam is ontleend aan de rustige omgeving van het grondgebied Corsendonk. Het sfeervolle interieur bevat ornamenten uit oude kastelen en kerken.

In de ruime terrastuin is het heerlijk genieten. Een ideale plek om even uit te rusten tijdens een fiets- of wandeltocht. Het terras biedt veel gezellige hoekjes voor een intiem diner voor twee of een leuke avond met familie en vrienden. Bij mooi zomerweer zorgen tuinkaarsen voor een gezellige en sfeervolle belevenis. Verder biedt de brasserie oplaadpunten voor e-bikes, een ruime speeltuin voor de kinderen, een fietsenstalling en een picknickweide.

Feesten in Corsendonks Hof betekent pure verwennerij. De feestzalen - met een capaciteit van 10 tot 160 personen - zijn een lust voor het oog en een droomlocatie voor elke gelegenheid: receptie, huwelijk, familiefeest, babyborrel, koffietafel, bedrijfsfeest, brunch, receptie, enz. Alles tot in de kleinste details uitgewerkt zodat u en uw gasten een zorgeloze tijd beleven.

Uit een brede waaier aan mogelijkheden kiest u, in overleg, de gewenste formule. Vooraf bespreekt gastheer Erwin Blockx met u uitgebreid het verloop van het feest. Niets wordt over het hoofd gezien. Het keukenteam staat garant voor verfijnde gastronomie. Met dagverse ingrediënten maken zij creatieve gerechten, die bovendien een lust voor het oog zijn.

U zult zich onmiddellijk thuis voelen want gastvrijheid, hartelijkheid, rust en ontspanning staan voorop.